Alles over display advertising

Er zijn vele verschillende vormen van adverteren in de wereld. Van online tot offline; je kunt adverteren binnen Google, maar ook flyeren in jouw wijk of een doordachte campagne voor een nieuw merk opzetten. Adverteren doen we al decennialang en zal dan ook nooit verdwijnen. Maar, de manier waarop we adverteren is wel veranderd in de afgelopen jaren. Offline adverteren is de laatste jaren namelijk over het algemeen veel minder geworden. Gezien we allemaal over mobiele apparaten beschikken en hier steeds meer tijd mee doorbrengen is het enkel logisch dat het adverteren naar online verschuift. Eén van de onderdelen van online adverteren is display advertising.

Wat is display advertising?

Display advertising, ook wel bekend onder de naam banner advertising, is een manier van (online) adverteren door middel van grafische advertenties. Deze banners kunnen op verschillende kanalen ingezet worden; van Google-websites tot Nu.nl en social media. Ze worden veelal gebruikt om twee redenen.

Eén van de redenen dat men voor display advertising kiest, is om meer awareness te creëren voor een bedrijf en/of merk. Stel, je hebt een nieuw soort energiedrank bedacht voor sporters. Met behulp van display advertising kan je jouw nieuwe product/merk onder de aandacht brengen bij jouw doelgroep, terwijl ze op het internet browsen.

Een andere reden dat voor display advertising gekozen word is om websitebezoekers opnieuw te bereiken terwijl ze op het internet browsen. Dit wordt ook wel remarketing genoemd.

Kies voor kwaliteit

Welk doel je ook hebt met display advertising, je wilt te allen tijde dat jouw banners eruit springen en mensen motiveert om door te klikken naar jouw website. Bespaar dus niet op je banners door ze zelf proberen te maken, maar schakel een specialist in en kies voor (bewezen) kwaliteit. Adpin is een partij die jou de hoogwaardige banners voor jouw display advertising campagne kan leveren, precies zoals jij het voor ogen hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *